Vaccineer een kudde tegen pasteurellose

Pasteurellose is een dodelijke bacterie die zich tijdens het regenseizoen razendsnel verspreidt onder koeien en geiten. Dit is een ramp voor de veehoudersfamilies, die van hun vee afhankelijk zijn voor voedsel en inkomsten. Zeker in deze moeilijke periode waarin de oogst uitgeput is en de boeren nog tot september moeten wachten op de nieuwe oogst. Help ons de kuddes inenten en vermijd zo dat ondervoeding fatale gevolgen heeft voor de jongste kinderen.

Ik schenk
Gelieve een correct bedrag in te vullen
€ 40
Vaccineer de kudde van een dorp

Met 40 euro vaccineert u de kudde geiten en koeien van een heel dorp tegen de dodelijke ziekte pasteurellose. Zo zorgt u ervoor dat de dieren nog voldoende melk geven voor de jongste kinderen.

€ 80
Vaccineer de kudde van 2 dorpen

Met 80 euro vaccineert u de kudde geiten en koeien van twee dorpen tegen de dodelijke ziekte pasteurellose. Zo zorgt u ervoor dat de dieren nog voldoende melk geven voor de jongste kinderen.

€ 120
Vaccineer de kudde van 3 dorpen

Met 120 euro vaccineert u de kudde geiten en koeien van drie dorpen tegen de dodelijke ziekte pasteurellose. Zo zorgt u ervoor dat de dieren nog voldoende melk geven voor de jongste kinderen.

€ 160
Vaccineer de kudde van 4 dorpen

Met 160 euro vaccineert u de kudde geiten en koeien van drie dorpen tegen de dodelijke ziekte pasteurellose. Zo zorgt u ervoor dat de dieren nog voldoende melk geven voor de jongste kinderen.

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je naam in te vullen
Gelieve je straat in te vullen
Gelieve je huisnummer in te vullen
Gelieve je e-mailadres correct in te vullen
Geboortedatum*
Gelieve je geboortedatum correct in te vullen
IBAN-rekeningnr.*
Gelieve je rekeningnummer correct in te vullen
Gelieve je groepnaam in te vullen
Gelieve een betaalmethode te kiezen
U kunt steeds een gift overmaken via een overschrijving op het rekeningnummer BE73 7326 1900 6460 (BIC: CREGBEBB) met mededeling: website pasteurellose.